SKATAN PR
Tjänster

Skatan har erfarenhet från journalistik, ledarskap och projektledning vilket ger er en bra grund för era önskemål gällande PR- och kommunikation.

Beställa krönikör

Vi iakttar livet, hur vi själva och andra lever det. Och har åsikter om det! Vi känner igen och vi tar avstånd. Ibland med hårda versaler men lika ofta med mjuka, böljande gemener.

Söker ni krönikörer och gillar oss? Hör av er till elisabeth@skatanpr.se

Mediaträning

Skatan PR har mångårig erfarenhet inom media och kan hjälpa dig och ditt företag med mediestrategier och medieträning.

Hur ska jag förbereda mig för att få fram mitt budskap rätt? Hur ska vi kommunicera med media i krissituationer? Hur kan jag nå fram till media? Det är några av de frågor som ofta ställs och vi kan hjälpa dig med svaren. Med praktiska övningar och långsiktiga strategier.

Sociala medier

Det finns lika många experter inom sociala medier som det finns fejkade twitterkonton. Skatan är ingen expert på sociala medier, men hon är väldigt bra på att ta fram det som är bäst just för dig och ditt företag utifrån era förutsättningar.

Med en målgruppsanalys tillsammans med era önskemål och ibland galna idéer kan ni bli ett dream team på era sociala kanaler.

Hållbar kommunikation

Jämställdhet, jämlikhet, klimatsmarta och så vidare. Agenda 2030 är inte bara ett måste utan även en affärsidé att använda sig av för att nå bättre resultat. Med erfarenhet av hållbarhetsarbete från flera av målen kan Skatan hjälpa er att kommunicera ert arbete och era mål kopplade till Agenda 2030. Vill ni säkra att just ert företag kommunicerar och arbetar internt och extern på ett hållbart sätt, kontakta oss så hjälper vi er.

Storytelling

Behöver du eller ditt företag ha någon som kan berätta just er story på bästa sätt? Skatan har många, många skrivna krönikor, artiklar och reportage i sin ryggsäck. Och även ljudinspelade sådana. Så hon kan hitta tonen just för er, oavsett om ni vill ha dem skrivna, i ljudform eller rörlig bild. Hit us with your story!

Vill ni veta mer om Skatans tjänster?

Hör av er till elisabeth@skatanpr.se