Det bästa ur alla världar

Så var Skatan PR äntligen igång. Växjös allra första PR-byrå. Jag tänkte berätta lite varför denna byrå kom till.

Under 15 år arbetade jag som journalist. Allt från reporter till nyhetschef, både inom tidning och radio. Större delen av min tid inom journalistbranschen ägnade jag åt granskande journalistik och under några år var jag även ordförande för rikstäckande Föreningen Grävande Journalister. När jag arbetade som nyhets- och programchef inom Sveriges Radio hade jag bland annat uppdraget att utveckla kanalen, arbeta mer med sociala medier och få fler lyssnare. Ett fantastiskt roligt jobb och mitt intresse för omvärldsanalys och målgruppsanpassning växte sig allt starkare.

När jag sedan arbetade som PR-och eventansvarig kände jag att detta vill jag utveckla. Jag vill ta det bästa ur dessa världar och slå ihop till ettMin kunskap om hur mediebranschen fungerar, vilka plattformar som fungerar bäst och när, samt vikten av en bra kommunikationsplan. Både internt och externt.

När ett företag vill stärka sitt varumärke eller ett projekt så kan det ske på så många olika vis. Det beror helt och hållet vad företaget vill förmedla. Det kan vara via ett event eller en sociala mediestrategi. Ibland kan ett företag hamna i en mediekris och då kan det vara bra att ha någon som varit på ”andra sidan” i förebyggande syfte eller som coach för att få fram sitt budskap.

I ett samhälle där information och reklam finns överallt omkring oss är det viktigt att kunna sticka ut. Och inte bara sticka ut utan göra det så att man når fram till just den målgrupp man vill nå.

Därför finns Skatan PR, för vi är bra på just det och vi tycker dessutom att det är det roligaste som finns att arbeta med.

Så hör av dig. Även om du så bara vill ta en kaffe för att höra vad Skatan kan göra för dig.

Vi ses!

No Comments

Skriv en kommentar